2014. szeptember 13., szombat

Végeztem.

Sziasztok!

Nem tudom kit ér majd kicsit váratlanul, vagy rosszul, de befejezem a blogot. Úgy érzem lettek volna még jó ötleteim, jobban mondva fordulataim a sztorit illetően, de nem pazarlom az ihletem egy olyan történetre, amit nem olvasnak. Örülök annak a néhány feliratkozónak és köszönöm a kommentelőknek is, de nem látom értelmét a folytatásnak.
Ha esetleg valaki mégis olvasni szerette volna, sajnálom, de tényleg felesleges folytatnom. Ha pedig valakit érdekelt volna még egy írásom, annak sem kell aggódnia. Jelenleg is írogatok, de azt okosabban csinálom majd. Megpróbálom jókor nyilvánosságra hozni és még az elején felcsigázni az érdeklődőket. Előrelátható időpontja nincs a most készülő blogomnak, de tekintve, hogy ezt abba hagyom, kicsit több időm és ihletem is lesz rá.
Bízom benne, hogy arra több kereset lesz. Annyit elárulhatok, hogy továbbra sem rugaszkodom el, az általam eddig összehozott történetektől. Nem lesz misztikus, maradok az átlagszereplőknél. A történetem főszereplője híresség és a valódi nevét "használja" a történetben, mégsem sztárnak írtam meg a karakterét, csak egy átlagos embernek. Megpróbálok minél jobbat alkotni, hisz az a célom, hogy élvezettel olvassátok a történeteimet.
És még valami az alakuló bloggal kapcsolatban: szerepet kap benne egy kis romantika is, de természetesen nem az lesz a mérvadó, ahogy eddig szinte egyik blogomban sem. Ez remélhetőleg nem lesz probléma.
Tehát: Ezzel a bloggal befejeztem, pedig azt hittem, kicsit többre megyek vele. De készülődik egy másik blog, amit remélem minél előbb olvashattok majd. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése